Cartofi umpluti

de danielaR in Mancaruri cu carne, 22 Sep 2014 | 21020 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 300 gr carne tocata de porc
  • 150gr branza de burduf
  • 3 linguri bulion
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti:

Cartofii se fierb dar numai 15 minute.

Lasam la racit si ii gaurim cat de tare putem. Resturile care le-am obtinut le dam pe razatoarea mica cat de bine putem. Adaugam carnea tocata si branza. Pisam usturoiul si il punem si pe el. Potrivim de sare si piper. Cu compozitia obtinuta umplem cartofii pe care in cele din urma ii dam la cuptor 30 min pana se rumenesc frumos.

Spor la treburi. Eu am servit acesti cartofi ca garnitura la gulas de porc

Pofta buna 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

23.09.2014, 21:37

reisnaor_2006 1

17.10.2014, 10:18

deliciosi

Panacris 1

24.11.2014, 18:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Antricot de vitel la gratar cu cartofi si salata rucola